Estilista Jenina Ferrús

Estilista Jenina Ferrús

Rínxols.. rizos rizos

      Extra,extra Rínxols

Les que tinguin el Cabell arrissat estan d'enhorabona. Ara pots oblidar-te de les planxes i donar-li tot el volum que vulguis a la teva cabellera. Sobretot en mitja cabellera perquè el rínxol no es desfaci i mantingui tot el seu moviment.
(Totes les fotos pinterest )










































Loreal Professionnel Expert Champu Curl Contour Shampoo 500ml
Aporta suavidad, desenreda y aporta brillo. Los rizos quedan controlados y suaves gracias a su textura suave y ligera que ofrece una espuma agradable. Aporta un perfume de flores blancas ligeramente afrutado. El cabello rizado queda suave y nutrido. Toda la gama esta compuesta por cerámida y extractos de uva que actúan en diferentes niveles de la fibra. La fibra capilar queda inmediatamente nutrida, de modo que el cabello gana en vitalidad y fuerza y los rizos adquieren una forma tan bien definida que hacen que la luz se reflejen en ellos, creando un reflejo ultra brillante. Además la semilla de uva garantiza suavidad y nutrición. 14,90€










Els pentinats amb rínxols estan molt de moda. Portar-los solts o recollits fan veure el teu cabell amb vida i volum.

Rínxols en cabell curt:
El cabell arrissat aquesta de moda, enrere va quedar el llis, per això et deixo algunes idees de com portar els rínxols en cabell curt.









 











 


 




Rínxols llargs:
Els rínxols llargs es veuen bells perquè tenen caiguda i forma. S'aprecien en cabells de qualsevol color i assenta bé a tot tipus de dona.






Cabell Arrissat .. Cabell Sexy !!!

Els cabells ondats no són fàcils de mantenir. Si no es cuiden de la manera correcta, poden veure's maltractats, amb frizz i sense vida.
Deixa de preguntar-te, per què no tinc el cabell llis? i comença a gaudir d'un cabell ben definit i molt sexy.

Sabies que hi ha estudis que comproven que els homes se senten atrets cap als cabells abundants? Aprofita i treu profit dels teus rissos.

Per naturalesa el teu cabell necessita més cuidats que el pèl llis, perquè no produeixen suficient grassa. No rentis el teu cabell tots els dies, entre dues i tres vegades per setmana és suficient.

Com pentinar-ho?
Després de rentar el cabell cal assecar-ho suaument amb una tovallola, posteriorment, cal desembolicar-ho amb una pinta de dents amples perquè els rínxols no perdin la seva forma.





 Montibel·lo High Definition style

 Escuma moldejadora que permet realitzar qualsevol tècnica de pentinat. Aporta volum i cos. Per a tot tipus de cabell, especialment indicat per a cabells ondats o arrissats de textura mitjana o gruixuda.
pvp.10,30€




Raindrop PointerBlack Moustache