Estilista Jenina Ferrús

Estilista Jenina Ferrús

Tallat Masculí Tendències


















Cera Matt Wax 100ml High Definition Montibello
MONTIBEL-LO FANCYLOOK MATT WAX CERA EFECTO MATE es una cera de toque para dar textura, forma y un acabado mate a los cabellos. Fijación baja. Aplicar sobre cabellos secos. 
Pvp.10,30€ Perruqueria Ferrús







Gel Glue 200ml High Definition Montibello
Crema modelante de fijacion extrafuerte.
pvp.10,30€ Perruqueria Ferrús















































No hi ha dubte que el cabell i la forma en què ho tallem i pentinem és un factor molt important en la nostra imatge. 

Amb ell podem expressar el nostre estil i personalitat. 
Si tu ets un home atent de la moda no pots deixar de considerar les tendències en tallats de cabell que es presenten aquest any 2015 perquè llueixis molt actual. 

A continuació descobreix el que s'estarà usant aquest any, des de cabell curt a rap fins al cabell llarg i desarreglat.
Sense oblidar la tornada triomfal d'un clàssic de clàssics: la ratlla de costat.

Curt dels costats i llarg en la part superior
La constant en gairebé tots els estils de cabell d'aquest any és el undercut, és a dir, portar els laterals i la part posterior molt curts mentre que el centre o part superior queda més llarga. 
Els laterals poden anar molt curts gairebé a rap o poden anar degradant-se des del llarg del centre fins a esvair-se per complet.
 Aquest tall és molt versàtil ja que pots pentinar la part superior com més t'agradi: cap a enrere, cap amunt, amb tupè o amb serrell segons el teu estil i gustos.

Ratlla de costat
Aquest clàssic de tots els temps torna amb tota la seva força per aquest any ja que l'estil retro dels anys cinquanta està de moda. 
L'objectiu d'aquest tall és que la ratlla quedi molt bé marcada, tant que alguns experts l'arriben a marcar amb navalla perquè sempre es noti. 
La resta del cabell ho pots portar amb gel i fixador per a ocasions molt formals, o aixecat en tupè o amb serrell per a ocasions més casuals. 
Recorda que entre més amunt facis la ratlla, més formal et veuràs.

Tip: El pentinat de ratlla a un costat li queda bé a gairebé qualsevol tipus de rostre, i el millor és que també es pot portar amb cabell ondat o arrissat.

Tupè
I encara que sorprengui una mica la resistència d'aquest estil, el tupè segueix en peus de guerra per a aquesta temporada. 
Malgrat ser un estil molt usat durant diversos anys, aquesta temporada ho anem a seguir veient encara que menys exagerat que en anys anteriors. 
La ratlla de costat i els laterals curts són molt afavoridors per lluir un tupè en la part superior. Aquest any ho pots portar amb una mica de control o, si prefereixes un aire de rebel·lia, porta-ho despentinat i de costat.

Tip: Aquest pentinat no és molt afavoridor per a rostres allargats ja que fa que es vegi més llarga la cara. Així que si tens un rostre  rectangular i vols usar tupè et recomano que sigui discret i de costat.

Serrell
I encara que crèiem que ja no s'usava el serrell, aquest any també torna. Aquest tall, com ja ho vam dir, s'usarà amb els laterals molt curts i la part superior pentinada amb serrell cap a davant i de costat. L'objectiu és que es vegi molt casual i desenfadat pel que pots usar una cera matt per aconseguir-ho.

Tip d'estil: El llarg que s'usarà per al serrell és cobrint les front. Procura mantenir-ho a aquesta altura o més curt per evitar un estil “emo”.


Cabell llarg
I pels quals no han caigut en la temptació de tallar-se el cabell en els últims mesos la bona notícia és que el cabell llarg està de moda. 
El llarg més usat serà la mitja cabellera, és a dir, a dalt de les espatlles i en almenys dues capes perquè es vegi amb més joc i estil.

Per pentinar-ho el pots fer amb ratlla a un costat o simplement deixar-ho al natural.
 D'altra banda, un pentinat que s'està veient moltíssim entre les celebrities masculines que porten el cabell llarg és la cua o monyo agafat en la part alta que li dóna un toc hipster i desenfadat.
Tip: Contrari al cas de les dones, el cabell llarg i solt pentinat amb ratlla de costat es veurà més formal.


Cabell ondat o arrissat
Els homes de cabell ondat o arrissat no tenen per què preocupar-se ja que tots els tallats i estils que estaran de moda també poden aconseguir-se amb aquest tipus de cabell. 
Especialment el cabell amb ratlla i pentinat cap a un costat o cap a endavant. Això sí, no ho pentinis amb molt gel o fixador perquè els rínxols quedin amb volum i li donin personalitat al teu pentinat.

Aquest any podràs trobar corts de cabell per a tot tipus de gustos i estils així que no serà difícil trobar el que millor s'adapti al teu rostre i estil de vida. 
Recorda que renovar la teva imatge amb un nou tall de cabell pot afavorir el teu Branding Personal.Per Mario Casasola














Tèndecies moda masculina

Per fi va arribar l'hora de conèixer al detall les principals tendències.
 L'estil britànic inspirat en el passat conviu amb línies pures minimal i en contraposició amb el look sinistre més fosc.

 Continua llegint!



Com cada setembre estem desitjosos de conèixer les noves tendències, ara que comença la llarga temporada hivernal.


 El look anglès, el gòtic o el minimal en black & white són les més representatives de tota la temporada. 
 Apúnta !







El look Oliver Twist.
 L'estil britànic estarà en voga una vegada més aquest any i es renova inspirat en l'estètica dels Cottages i en èpoques passades.

 Es tracta d'un estil estudiat que no deixa passar cap detall i que es recolza sobretot en els accessoris.
 Ho aconseguiràs enfundant-te un vestit jaqueta en un material com la pana (verda o granada), però portant sota (i damunt) milers de detalls més: camisa de quadres amb corbata i armilla, gorra, guants i bossa gran.

 És un look que farà les delícies de les ments més creatives i sens dubte d'aquells que més gaudiu amb la moda.





Minimal en black & white.
 La base d'aquest estil és fonamentalment el binomi blanc i negre a través d'unes peces molt cuidades i que donin aquest efecte de 'anar ben vestit' (encara que vagis a sortir de copes o sigui cap de setmana) i que contrarestaràs amb un pentinat desenfadat i cool.

   Afegeix una peça d'abric més casual com una parka o una caçadora blava marí. 





Sinistre. 
Tant en moda d'home com de dona s'imposa el gòtic aquesta temporada.
La inspiració per les teves looks de carrer? L'estètica dels grups sinistres dels anys 90's com The Smiths o The Guareixi: pantalons i botí de cordó negre amb un jersei de calaveres i, com els gòtics de debò, potencia la teva mirada pintant l'interior de l'ull amb un khol pencil negre de Max Factor .











 Els estils segueixen renovant-se dia a dia, comptem amb algunes tendències que apunten a portar del passat, i unes altres amb un toc lleugerament personalitzat que li aporta modernitat a un estil Retro, tan vigent no solament a les robes a lluir, sinó també en els pentinats.

 2011 va estar marcat per la volta d'una tendència tan "rockera"  tupès, aquesta tendència es repetirá encara que en aquesta ocasió deixarem una mica de costat aquest estil per poder portar el pèl amb una mica de capes, deixant la part central una mica més deixa anar del normal i fent que la dels costats sigui molt més curta i fins i tot rapada.

Un altre pentinat o tall de cabell que poden portar els homes aquest anys i per estar a l'última serà un tall una mica més clàssic, prenent la tendència del serrell cap a un costat que tant s'ha portat aquest any i que ara podeu portar però amb el pèl potser una mica més llarg.


El tall despentinat, i el de serrell es van a seguir veient ja que són tot un encert per als trets masculins, encara que potser una mica menys gràcies a l'aposta que fan cada vegada més els dissenyadors per mostrar als seus models o bé, amb el pèl molt curt o amb l'abans esmentat tupè.

Com hauran notat, hi ha un estil llarg  i girant entorn de diferents formes de portar el serrell, sigui pentinant-ho o simplement lluint-ho en un estil casual i natural, sempre buscant ressaltar els trets facials i els caràcters masculins.







Diferents estils que es combinen amb vestimentes sofisticades, altres més casuals, i que apel·len a portar cap a la vigència la Moda Retro que sempre està present, amb diferents llargs i adaptant-se a una variada gamma de gustos personals, sense importar el llarg del cabell.








Una de les tendències que més s'imposa és el pèl molt curt. Afavoreix un look net i molt còmode, es moldeja amb cera. Atorga un aire elegant, i alhora modern i chic. 



Apurat en els laterals i més llarg en el centre
El favorit dels homes més pràctics, perquè no requereix gran esforç cuidar-ho, a part de mantenir el tall.
 La clau està en un tall molt polit en els laterals, amb un apurat definit, i un llarg més pronunciat (a gust de cadascun) en la part superior, ben despuntat. Queda molt elegant, seductor, i pels més atrevits dóna opció apuntar una lleugera cresta.




Mitja cabellera amb efecte despentinat i volum controlat
 és un look més relaxat, informal, desenfadat, que aporta molt moviment i naturalitat.
 Amb un parell de capes de mitjà llarg es creen volums controlats que donen lloc a un marcat efecte despentinat. Aporta un toc sexy i molt natural, perfecte pels quals busquen un look juvenil!



Romàntic i molt cavaller, amb fixació.
 És potser el més clàssic de tots, amb ratlla a un costat, estil gentleman.
 És el romàntic pentinat dels herois emmascarats de pel·lícula, que per descomptat, requereix fixació. És molt afavoridor i compleix les expectatives quan es requereix bona presentació, ja sigui en la vida personal o professional.



Raindrop PointerBlack Moustache